Gimi , boxerul care s-a crezut om...

Blogul posesorilor de Boxeri Germani

 Acest blog se adreseaza detinatorilor de Boxeri Germani . Daca doriti sa va mandriti cu boxerii dumneavoastra , dupa mine cea mai reusita specie de caini , va rog sa nu ezitati sa o faceti . Intrati in sectiunea "contact" si la adresa de e-mail puteti trimite poze cu catelul dvs. si o scurta descriere despre el cum ar fi data nasterii , ce-i place si ce nu , obiceiurile lui , eventualele probleme de sanatatate avute , hrana pe care o consuma , etc. Numele postului va fi identic cu numele boxerului sau boxeritei dvs .Pentru exemplu am sa incep prin a-mi prezenta propiul boxer . Mai multe poze cu el gasiti in sectiunea "boxerul meu" .

Rocky - Kim Kardashian

Atentie - Boxer la volan !

Galerie Boxeri Germani





Gimi



 Pe Gimi l-am cumparat din Parcul Plumbuita acum 5 ani , unde functiona targul de animale . In perioada respectiva nu erau la vanzare decat fete , Gimi aparand la vanzare dupa 5 saptamani consecutive de vizite in targ. Cand a aparut masina propietarei in targ am incadrat-o eu si sotia de parca eram niste SPP-isti care-l aparau pe Presedinte si nu ne-am despartit de ea pana nu am finalizat tranzactia.Gimi avea app. o luna , vaccinele nefacute si coada netaiata . Am hotarat sa ramana cu ea asa cum a venit pe lume .
 Pana acum a avut parte de 2 monte , de la ambele rezultand numai fete , de la prima 10 fetite si de la a doua doar 6 .
 Hrana.
 Pana la varsta de  2 ani i-am inclus in alimentatie  vitamine suplimentare plus calciu .In prezent mananca numai mancare gatita , respectiv orez fiert in apa in care au fiert in prealabil spate si aripi de pui sau cate odata carne de vita. Apoi bucatile de pui sunt dezosate si adaugate la orez . Evit sa-i dau hrana uscata deoarece ii apare niste bubite pe piele , indiferent de calitatea si pretul produselor. Plus ca e si scumpa si prefer mancarea naturala decat boabele cu un continut incert de ingrediente...